Jdi na obsah Jdi na menu

Nově dámské kadeřnictví s možností rezervace přes web!

article preview

V CUT & GO si zakládáme na tom, že vás stále překvapujeme a snažíme se být pořád krok dopředu, a proto vám přinášíme zajímavé novinky!

Jsme pánské, dětské i dámské kadeřnictví, které se věnuje všem věkovým kategoriím. U nás se pohodlně a profesionálně postaráme o vaše střihy, ať už jste malí nebo velcí, muži či ženy.

Zvláště jsme hrdí na to, že jsme do našeho týmu přivítali nové talentované kadeřnice. Naše řady se rozšířily o odbornice, které jsou zručné a talentované v tom, co dělají. Abyste mohli využívat naše služby co nejlépe, vyčlenili jsme kadeřnici speciálně pro dámské střihy. To znamená, že pokud si budete chtít zarezervovat dámský střih, máme pro vás vyhrazenou kadeřnici Ivetu, Moniku a Nelu, které Vám dopřejí osobní péči a úpravu podle vašich představ. Dámské kadeřnictví je na objednání, pro objednávky prosím využijte náš nový objednávkový systém 

Milé dámy, přáli bychom si, abyste se v dámském CUG&GO cítily jako doma, proto nejen že se Vám den pokusíme zpříjemnit dobou kávou, nealko nápoji či skleničkou dobrého Prosecca, ale také zároveň jsme se prostory dámského kadeřnictví snažili zařídit tak aby pobyt u nás byl pro Vás co nejvíce příjemný. Prostě buďte u nás jako doma... v obýváku... Fotky zařízení dámského provozu najdete zde: 

A to není vše! I nadále zůstáváme věrní našim hodnotám a nabízíme bezobjednávkové střihy pro pány a děti. V pánské sekci u nás najdete kadeřnici Lucku, Renatu a Moniku. Chceme, abyste se u nás cítili pohodlně a bez starostí a aby čekání bylo co nejkratší. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Těšíme se na setkání s vámi a na to, že vás přivítá náš nově rozšířený tým!

S láskou, tým CUT & GO

Portrét

Poslední fotografie

Google maps

Statistiky

Online: 3
Celkem: 35151
Měsíc: 2930
Den: 81