Jdi na obsah Jdi na menu

Pobočka Kamechy

Vážené dámy, vážení pánové, milé děti, vítáme Vás v našem kadeřnictví!

*   Jsme tu pro pány a děti bez objednání   

*   Dámské kadeřnictví s rezervací     

V PONDĚLKY PÁNSKÉ KADEŘNICTVÍ OTEVŘENO AŽ DO 20:00 HOD!

NOVINKA: Chystáme otevření nové pobočky v Brně - Slatině!

Velice si vážíme Vašeho zájmu, který jste nám projevili v uplynulých dvou letech. Vaše návštěvnost, a věříme že i Vaše spokojenost, nám potvrdila že jdeme správnou cestou! 

Chceme abyste měli možnost se nechat kvalitně a pohodlně ostříhat v našich prostorách umístěných v Brně - Kamechách. Bez objednání ale i bez dlouhého čekání, kvalitně a s pohodlným parkováním Vašeho auta přímo před naší provozovnou nebo s využitím nedaleké zastávky autobusu brněnské městské dopravy na stanici Říčanská.

Co nás odlišuje od ostatních je především jednoduchý koncept. Ostříháme rodiče i jejich ratolesti, bez delšího čekání, a bez složitého zajíždění do centra města a složitého parkování. Je tu spousta parkovacího místa. Přáli bychom si abyste mohli ocenit především naši rychlost, spolehlivost a příznivé ceny. Jsme poctivé české pánské, dětské a od minulého roku už i plnohodnotné dámské kadeřnictví! Barber střihy naše odborně proškolené kadeřnice provádí také, v rámci našeho běžného provozu bez objednání.

Naše ceny jsou nastaveny tak, aby službu mohla využít široká veřejnost. Na nic si nehrajeme... Vaše děti u nás ocení přátelské prostředí, dostanou sladkou odměnu a ani nepoznají, že je někdo stříhá protože si sednou do stříhacího autíčka nebo ty větší děti využijí stříhací motorku. Také si u nás mohou na pohodu nakreslit něco v dětském koutku.

CUT&GO Kadeřnictví pro všechny Brňáky, Brňačky a Brňátka! 

Z důvodu velkého zájmu jsme naše služby rozšířili o provoz dámského kadeřnictví, které je však na rozdíl od dětí a pánů, na objednání. Pro dámy jsme připravili zvláštní oddělený prostor, ve kterém budou mít své soukromí a mohou využít většího komfortu a pohodlí. Milé dámy, přejeme si, abyste se u nás cítily jako doma, nabídneme Vám kávu, prosecco, a veškerý servis. 

Těšíme se na Vás! Máme v týmu profesionální a výhradně dámské kadeřnice, které Vám poskytnou nejen kvalitní a komplexní kadeřnické služby, ale zároveň i odbornou radu či konzultaci. Od dubna 2024 jsme přidali více možností časů rezervací!

Pro objednávky, prosím, využijte náš rezervační systém určený pro služby dámského kadeřnictví, který je k dispozici na odkazu zde: 

Dámské kadeřnictví na objednání - REZERVACE ZDE!

Posílili jsme náš tým tak abychom byli schopni obsloužit více zákazníků! 

Novinka: Dobrá zpráva pro dámy navštěvující pobočku Kamechy - Máme v týmu nové, zkušené a šikovné dámské kadeřnice. Rezervovat si tedy můžete více termínů!

Dětské střihy a pánské kadeřnictví obsluhují stabilně kadeřnice Renata, Lucka a také v některých časech Monika. Rozpis jejich přesných směn najdete každý den v příběhu na našem profilu IG. Pro dámy jsou tu naše kadeřnice Iveta, Monika i Nela. U všech se setkáte s ochotou, milým úsměvem a profesionální zkušeností.

Za kvalitním střihem bez objednání jedině k nám NA KAMECHY!
(a od května snad i na novou pobočku v Brně - Slatině kterou pro Vás chystáme...)
 

Portrét

Poslední fotografie

Google maps

Statistiky

Online: 1
Celkem: 35395
Měsíc: 2852
Den: 67