Jdi na obsah Jdi na menu

Pobočka Slatina

Vážené dámy, vážení pánové, milé děti, vítáme Vás v našem novém kadeřnictví!

*   Jsme tu pro pány a děti bez objednání   

*   Dámské kadeřnictví s rezervací     

Od 13. května 2024 pro Vás otevřeme nový provoz na pobočce v Brně - Slatině, ulice Zlínská 1329/12

Pobočka je umístěna v prostoru bývalé pobočky České spořitelny a.s., hned vedle dětské kavárny a cukrárny.

Provozní doba bude shodná s pobočkou na Kamechách, tedy PO-PÁ od 9:00 do 18:00

Již nyní přijímáme rezervace na služby dámského kadeřnictví, pro pány a děti jsme BEZ OBJEDNÁNÍ! 

Velice si vážíme Vašeho zájmu, který jste nám projevovali v uplynulých dvou letech v Brně na Kamechách.

Vaše návštěvnost, a věříme že i Vaše spokojenost, nám potvrdila že jdeme správnou cestou! Chceme náš koncept dále rozvíjet a naše služby nabídnout i na dalších místech kde Vám můžeme být blízko, co nejblíže Vašim domovům. 

Chceme abyste měli možnost se nechat kvalitně a pohodlně ostříhat NOVĚ i v našich prostorách umístěných v Brně - Slatině. 

Jak už je u našeho konceptu zvykem jsou naše služby BEZ OBJEDNÁNÍ uděláme vše proto aby byly i bez dlouhého čekání, vždy kvalitně a s pohodlným parkováním Vašeho auta přímo nedaleko naší provozovny nebo s využitím nedaleké zastávky autobusu brněnské městské dopravy na stanici Mikulčická (trolej 33).

Co nás odlišuje od ostatních je především jednoduchý koncept. Ostříháme rodiče i jejich ratolesti, bez delšího čekání, a bez složitého zajíždění do centra města a složitého parkování. Je tu spousta parkovacího místa. Přáli bychom si abyste mohli ocenit především naši rychlost, spolehlivost a příznivé ceny. Jsme poctivé české pánské, dětské a od minulého roku už i plnohodnotné dámské kadeřnictví! Barber střihy naše odborně proškolené kadeřnice provádí také, v rámci našeho běžného provozu bez objednání.

Naše ceny jsou nastaveny tak, aby službu mohla využít široká veřejnost. Na nic si nehrajeme... Vaše děti u nás ocení přátelské prostředí, dostanou sladkou odměnu a ani nepoznají, že je někdo stříhá protože si sednou do stříhacího autíčka nebo ty větší děti využijí stříhací motorku. Také si u nás mohou na pohodu nakreslit něco v dětském koutku.

CUT&GO Kadeřnictví pro všechny Brňáky, Brňačky a Brňátka! 

Z důvodu velkého zájmu jsme naše služby rozšířili o provoz dámského kadeřnictví, které je však na rozdíl od dětí a pánů, na objednání. I na naší nové pobočce ve Slatně bude pro dámy připraven zvláštní oddělený prostor, ve kterém budou mít své soukromí a mohou využít většího komfortu a pohodlí. Milé dámy, přejeme si, abyste se u nás cítily jako doma, nabídneme Vám kávu, prosecco, a veškerý servis. Těšíme se na Vás! Máme v týmu profesionální dámskou kadeřnici, která Vám poskytne nejen kvalitní komplexní kadeřnické služby, ale zároveň i odbornou radu či konzultaci. Pro objednávky na dámské střihy, prosím, využijte náš nový rezervační systém určený pro služby dámského kadeřnictví, který je k dispozici na odkazu zde: 

NOVINKA: PŘIJÍMÁME REZERVACE PRO DÁMSKÉ KADEŘNICTVÍ NA KVĚTNOVÉ TERMÍNY OD 14.5.!

(U nové rezervace věnujte prosím pozornost nutnosti překliknutí na pobočku Slatina, děkujeme)

Posílili jsme náš tým tak abychom byli schopni obsloužit více zákazníků! 

Dětské střihy, pánské kadeřnictví ale i dámské budou ve Slatině obsluhovat zkušené kadeřnice z našeho týmu! U všech se setkáte s ochotou, milým úsměvem a profesionální zkušeností.

Za kvalitním střihem bez objednání od května jedině k nám DO SLATINY!
 
Fotky z přípravy pobočky ve Slatině najdete zde, nově máme již pobočku polepenou naší grafikou a instalujeme kadeřnické obsluhy a vůbec finalizujeme přípravu otevření...
 

Portrét

Poslední fotografie

Google maps

Statistiky

Online: 4
Celkem: 35429
Měsíc: 2864
Den: 85